Mirador varikatus aeda või terassile.

Mirador varikatused pakuvad kaasaegset, vastupidavat ja mugavat lahendust välielu armastajatele. Need innovatiivsed varikatused on loodud selleks, et kaitsta teid nii päikese kui vihma eest, lisades igale välialale elegantsi ja mugavust. Miradori varikatused sobivad ideaalselt terrassidele, aedadesse ja muudele välialadele, pakkudes varju ja mugavust igal aastaajal. Brändi juhib pühendumus keskkonnasõbralikkusele ning läbipaistev koostöö partneritega, kes jagavad nende väärtusi, luues tooteid, mis muudavad teie välielu lihtsamaks ja nauditavamaks.

Miradori varikatused on stiilsed, vastupidavad ja äärmiselt funktsionaalsed. Need ei jää ainult visuaalselt silma, vaid on ka võitnud mitmeid auhindu, tunnustades nende disaini ja innovaatilisust.

Miradori varikatused on suletava katusega, mis pakub tõhusat kaitset erinevate ilmastikutingimuste eest. Suletud katus on veekindel, tagades kaitse ka vihma korral, ning selle reguleeritavad lamellid võimaldavad teil kontrollida valguse ja varju hulka vastavalt vajadusele.

Miradori varikatustel on saadaval ka lamellseinad, mis pakuvad täiendavat kaitset ja privaatsust. Seinapaneel on valmistatud alumiiniumist ja kaetud tumehalli pulbervärviga. Lamellpaneelidega võib katta terve varikatuse külje või ainult osa.

Homewell e-pood Mirador varikatus 111

Mirador 111 on sarja lipulaev, mis toob kokku tippklassi funktsionaalsuse, elegantse disaini ja erakordse vastupidavuse. Varikatuse alumiiniumraam, mille postide läbimõõt on muljetavaldavad 111 mm, tagab stabiilsuse ja vastupidavuse. Galvaniseeritud terasest katus ja integreeritud vihmaveesüsteem teevad sellest ideaalse lahenduse igasugustes ilmastikuoludes. Lisatarvikute hulgas leidub erinevat tüüpi seinu, mis võimaldavad luua just Sinu vajadustele vastava unikaalse ja stiilse varikatuse komplekti.

Mirador 111 on elegantne ja luksuslik valge varikatus, mis vastab ka kõige nõudlikumale maitsele. Selle hoolikalt viimistletud alumiiniumist konstruktsioon ja katus tagavad vastupidavuse ja kaasaegse välimuse, muutes selle täiuslikuks valikuks stiilset välikeskkonda hindavale kasutajale

Homewell e-pood mirador varikatus
Homewell e-pood Mirador varikatus 88

Mirador 80 on sarja kõige soodsam ja lihtsakoelisem mudel, mis pakub suurepärast funktsionaalsust kompromissideta. Varikatus on valmistatud vastupidavast galvaniseeritud terasest ning raam tagab pikaealise kasutuse. Mirador 88 sobib ideaalselt neile, kes soovivad luua funktsionaalset ja aastaringselt kasutatavat välikeskkonda. Sellel on tugev alumiiniumraam, mille postide läbimõõt on 88 mm, ning galvaniseeritud teraskatus, mis annab varikatusele stiilse ja modernse välimuse.

Mirador varikatuse paigaldamine

Miradori varikatuste paigaldamine on äärmiselt lihtne ja mugav. Need on disainitud kiireks ja sujuvaks paigaldamiseks ilma keeruliste juhisteta. Nutika lahenduse tõttu on Miradori varikatused ideaalne valik igale välialale, tagades, et saate oma uue varikatuse kiiresti ja hõlpsasti kasutusele võtta.

Homewell e-poes on kohe laos saadaval erinevate mõõtude ja värvidega Miradori varikatused. Lisaks on meie valikus ka lamellseinad, mis aitavad muuta aia või terassi privaatsemaks, luues mugavama ja hubasema keskkonna

Külastage Homewelli e-poodi, et tutvuda Mirador varikatuste valikuga.